ΒΟΡΒΟΡΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

Βορβοσυλλέκτης για επαγγελματική χρήση (αμμοδιαχωριστής - λιποπαγίδα) είναι η ιδανική λύση για πρατήρια υγρών καυσίμων, πλυντήρια αυτοκινήτων, υπαίθριους χώρους στάθμευσης και ειδικότερα σε κάθε είδους εγκαταστάσεις όπου υπάρχει η υποχρέωση διαχωρισμού και συγκέντρωσης των λιπαντικών ελαίων.

 

 ΤΥΠΟΣ  ΚΩΔΙΚΟΣ  ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 
ΜΗΚΟΣ ΠΛΑΤΟΣ ΥΨΟΣ
 ΒΟΡΒΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ  SAL.25017050  3,52  1,45 1,45

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η Βιομηχανία Πλαστικών ROTOSAL ‘ΣΥΡΜΟΣ – ΛΕΒΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.’, στα 40 χρόνια της επιχειρηματικής της διαδρομής στην παραγωγή πλαστικών RotationalMolding, έχει ως βασικές αρχές : Συνέπεια, Ποιότητα, Ανάπτυξη, Καινοτομία, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Προστασία του Περιβάλλοντος.

Η εταιρία ROTOSAL S.A., η οποία ιδρύθηκε το 1972 από τον Κον Ανδρέα Σύρμο, είναι πάντα πρωτοπόρα βιομηχανία πλαστικών δεξαμενών και άλλων προϊόντων μεγάλου όγκου από 10L. έως 42.000L. για αποθήκευση νερού, τρόφιμα, πετρέλαιο, χημικά κ.λ.π με την μέθοδο Rotational Moulding. Από τότε εξακολουθεί να είναι στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης της τεχνολογίας των πλαστικών, με γνώση, αξιοπιστία, ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, εξυπηρέτηση, φιλικότητα.

 

Διαθέτει ιδιόκτητες γηπεδικές εγκαταστάσεις 25.000 m2 και 9.500 m2 κλειστών βιομηχανικών κτιρίων παραγωγής στην Λιβαδειά Βοιωτίας. Επίσης διαθέτει Ιδιόκτητο Υποκατάστημα εξυπηρέτησης πελατών 480 m2, επί της Λ. Κηφισού 99, Άγιος Ι. Ρέντης, Αθήνα. Έχει μεγάλη παραγωγική ικανότητα, διαθέτοντας 29 κεφαλές παραγωγής. Η οργάνωση της εταιρίας, επειδή είναι κάθετη μονάδα παραγωγής, την καθιστά αυτάρκη σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ο σχεδιασμός & η κατασκευή καλουπιών, η παραγωγή & η διάθεση των προϊόντων, η συντήρηση εξοπλισμού & εγκαταστάσεων, γίνεται με εσωτερικές διαδικασίες. Επίσης η εταιρία κάνει μεταποίηση της εισαγόμενης πρώτης ύλης εντός  των εγκαταστάσεων της, υποκαθιστώντας τις εισαγωγές.

Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής πλαστικών πρώτων υλών. Υπάρχει  πλήρης διαθεσιμότητα σε πρώτες ύλες, στοιχείο μεγάλης αξιοπιστίας για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις.  

Οι πρώτες ύλες είναι πρωτογενείς, προχρωματισμένες, ανεξίτηλες, με καταλληλότητα για τρόφιμα, εγκεκριμένες από το FDA, την E.U. και το Γενικό Χημείο του Κράτους, πληρούν τις Γερμανικές προδιαγραφές και τους σχετικούς όρους του Κανονισμού (ΕΚ) αριθμ. 1935/2004 & 10/2011 και του άρθρου 26 του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών του Γ.Χ.Κ Η εταιρία μας είναι η πρώτη και μόνη που πιστοποιεί ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ της στο Γ.Χ.Κ.  Όλες οι πρώτες ύλες και τα προϊόντα μας, είναι εξαιρετικά φιλικά προς το περιβάλλον, είναι δε 100% ανακυκλώσιμα. H εταιρία διαθέτει Πιστοποίηση ISO-9001:2008 από την BVQI.

Tο όραμα και οι στόχοι της εταιρείας μας, και η ευαισθησία μας για την προστασία του περιβάλλοντος και πάντα μετά από έρευνα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το καινούριο προϊόν, τις ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ROTOSEPTIC, οι οποίες είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ (ΣΗΠΤΙΚΟΙ ΒΟΘΡΟΙ) για Κατοικίες, Οικισμούς, Συγκροτήματα, Ξενοδοχεία, Κάμπινγκ, Εστιατόρια, δυναμικότητας από 4 έως 200 άτομα. Το προϊόν είναι κατοχυρωμένο Πανευρωπαϊκά με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας.

Στα πλαίσια αυτού του πολύπτυχου, που καθορίζει την ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας μας, σας παρουσιάζουμε δεξαμενές με ένα καινούριο τρόπο παραγωγής. Οι δεξαμενές αυτές είναι κατασκευασμένες με δύο στρώσεις υλικού στις οποίες έχει επιτευχθεί η τέλεια ομογενοποιήση των δύο αυτών στρωμάτων (ουσιαστικά σε ένα). Εξωτερικά είναι μαύρο πολυαιθυλένιο και εσωτερικά natural (λευκό χωρίς χρώμα).

Το κυριότερο πλεονέκτημα αυτής της παραγωγής δεξαμενών είναι ότι σας παρέχουμε ένα καινούριο προϊόν το οποίο έχει μηδενική μετανάστευση ουσιών από χρωστικές (άνθρακα) στα τρόφιμα που αποθηκεύονται.

ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

Η εταιρεία ΣΥΡΜΟΣ-ΛΕΒΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. δραστηριοποιείται από το 1972 στην παραγωγή πλαστικών δεξαμενών νερού για κάθε χρήση χωρητικότητας από 100L. έως 42.000L. Μπορείτε να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει ακολουθώντας το σύνδεσμο εδώ: https://rotosal.gr/

ΛΙΠΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

 

     

Λιποσυλλέκτες για χώρους μαζικής εστίασης με έντονη παρουσία λιπών και ελαίων. Διατίθενται λιποσυλλέκτες σε διάφορα μεγέθη για:
-Αποφυγή δυσάρεστων οσμών ή φραξίματος από την απόθεση λίπους στους αγωγούς
-Πρόληψη για την στεγανοποίηση απορροφητικού βόθρου
-Διάθεση λιγότερο επιβαρυντικών λυμάτων στο υπέδαφος ή στο δίκτυο αποχέτευσης

 

 ΤΥΠΟΣ  ΚΩΔΙΚΟΣ  ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (m.)
    ΜΗΚΟΣ ΠΛΑΤΟΣ ΥΨΟΣ
 100 L. No 4 SAL.23980008  0,58 0,40  0,58
 600 L. No 1 SAL.23980018  1,20 0,71  1,05
1200 L. No 2 SAL.23980045 Ø 1,17

1,43

4200 L. No 2 SAL.23980100 Ø 1,97

2,18